Gezondheid is balans tussen lichaam en geest

Soms is dit kortere of langere tijd niet het geval. Dit kan tot allerlei fysieke en lichamelijke klachten leiden. De stress zet zich vast in je lijf en vaak weet je niet eens meer wat de oorzaak is. Denk- en gedragspatronen, die in de loop van je leven zijn ontstaan, kunnen je in je huidige functioneren belemmeren. Door middel van één van onderstaande methodes wordt de oorzaak van de klachten bewust gemaakt en aangepakt.

Reiki
Reiki is een Japans woord voor universele levensenergie. Planten, dieren en mensen gebruiken deze energie om te leven, te groeien en te genezen. Iedereen kan deze energie opnemen, maar soms is dit vermogen geblokkeerd. Een Reiki-behandeling bestaat uit handoplegging waarbij de energie op zachte wijze door je heen stroomt. Dit heeft een helende werking op lichaam en geest. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen, zodat de levensenergie zonder belemmering weer door kan stromen. Je bent weer in harmonie met jezelf. Reiki-energie kan gecombineerd worden met alle vormen van massage of therapie. Tijdens de behandeling lig je geheel gekleed op een behandeltafel.

Quantum Touch
Quantum Touch is een actieve methode om de energiebalans te herstellen. Door middel van ademhalingstechniek en visualisatie wordt de frequentie van de energie sterk verhoogd. Er wordt direct op de plaats van de klacht gewerkt terwijl de cliënt zit of staat. Door een eenvoudige wijze van aanraking kan het lichaam op deze hoge trilling mee resoneren met vaak bijzonder resultaat.
Net als Reiki is de therapie voor behandeling van veel verschillende klachten maar met Quantum Touch kan zelfs een uit balans geraakte botstructuur, zoals scheefstand van heupen, schedelrand en bekken behandeld worden.

Reconnective Healing
Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms gebeuren helingen in een ogenblik in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling plaats vind. De beste manier om een heling toe te laten is in een staat van verwachting, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan en ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon een onverwachts rustuurtje had.
Tijdens de healing lig je gekleed op de behandeltafel in een rustige omgeving, zonder muziek, zonder geuren. Tijdens de sessie raak ik je niet aan maar werk op afstand met mijn handen boven je lichaam. Algemeen wordt aanbevolen één tot drie sessies te ondergaan.

Aura Reading- en Healing
Je aura is de uitstraling van je lichaam en je geest. Alles wat je denkt en voelt straal je uit. Een aurareader is getraind in het waarnemen en interpreteren van deze energie.
Een aura reading geeft inzicht in jezelf en je situatie. Het gaat over wie jij echt bent en wat je van daaruit werkelijk wilt. Een aura reading vertelt waar je jezelf nog afremt en daardoor nog niet jezelf kan zijn en waar je dat al wel bent. Zonder oordeel over of iets goed of slecht is geeft een aura reading je inzicht en bevestiging over waarom je dingen doet zoals je ze doet. Het laat zien hoe allerlei situaties met elkaar verbonden zijn en daardoor invloed op elkaar hebben.

Heb je nog een vraag over deze behandelingen, bel of neem contact met ons op.